Cursus negatieve gedachten

Heb jij met regelmaat last van negatieve gedachten? En zorgen deze gedachten dan vervolgens voor negatieve gevoelens? Lijd (bewust met een lang ij) jij hierdoor een minder gelukkig leven? En…… wil je hier graag aan gaan werken, zodat je minder last ervaart van jouw negatieve gedachten? Een hoop vragen, maar als je ze allemaal met ‘ja’ kunt beantwoorden, dan heb je zeer zeker iets aan de cursus Negatieve gedachten waar ik hieronder naar verwijs.

Blijven rondlopen met negatieve gedachten

Ik zie het met regelmaat terugkomen bij de 1-op-1 coaching, mensen die last hebben van hun negatieve gedachten. Negatieve gedachten die zorgen voor negatieve gevoelens en uiteindelijk kunnen leiden tot depressie en/of burnout klachten. Zodra je je bewust wordt van het feit dat dit ook bij jou aan de hand is, kun je er iets aan gaan doen. Blijf dus niet langer rondlopen.

Ga iets doen aan de negatieve gedachten

Het feit dat jij nu aan het googelen bent geslagen, wil zeggen dat jij er ook graag iets aan wilt gaan doen. Dat is mooi! Lang genoeg geleden. De (online) cursus Negatieve gedachten die ik heb opgezet, heb ik gecreëerd op basis van jarenlange eigen ervaring, jarenlange 1-op-1 coaching die ik heb gegeven en o.b.v. een aantal opleidingen die ik succesvol heb afgerond. Ik weet dat het voor mensen kan werken!

Cursus negatieve gedachten: de inhoud

In de hieronder beschreven cursus Negatieve gedachten, komen de volgende onderwerpen aanbod:

  • Bewustwording van negatieve gedachten en overtuigingen
  • Ontdekken van een controle behoefte en/of drang middels gedachten
  • Acceptatie van negatieve gedachten: niet vechten met gedachten, of gedachten ombuigen naar positieve gedachten. Nee, simpelweg accepteren dat ze er zijn. En zien dat ze niet ‘van jou zijn’, maar dat ze ‘in jou opkomen’;
  • Op pad met negatieve gedachten
  • Focussen op het Hier en Nu
  • Bewustwording van (kern)waarden
  • Handelen naar de voor jouw belangrijke zaken

Deze cursus Negatieve gedachten, geeft naast een wat kennis en theorie over bovenstaande thema’s, vooral veel ervaringsgerichte oefeningen en opdrachten. Dit zodat je niet alleen in je hoofd aan de slag gaat met dit thema, maar vooral ervaart en spelenderwijs leert hoe gedachten werken en hoe je er op een prettige, simpele en effectieve manier mee om kunt gaan.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling van onze online cursus die je helpt met het accepteren en loslaten van je negatieve gedachten?

JA, dat wil ik!>>